si të krijosh
faqe Interneti

Udhëzime hap pas hapi se si të krijoni në pak kohë një faqe interneti personale ose biznesi.

Udhëzime për të ndërtuar dhe zhvilluar nisma dhe ide biznesi të suksesshme online

Krijo Faqe Interneti

Udhëzime për të krijuar website

Rrjetet Sociale

Udhëzime për Rrjetet Sociale

Guida të tjera

Udhëzime për Mjete dhe Shërbime

WordPress

Udhëzime për të menaxhuar website

E-mail

Udhëzime dhe mjete për E-mail.

Si të fitosh online

Udhëzime për të fituar online.

Fillo këtu

Në kohën e sotme ku të gjithë janë të lidhur në internet dhe të gjithë kanë telefona inteligjentë...

Ndërtimi i Faqes së Internetit

Artikujt më poshtë do tju tregojnë si si ta ndërtoni faqen ose Blogun tuaj hap pas hapi.

laptop, wordpress, wordpress design

Në ditët e sotme çdo kush, në pak kohë dhe me pak lekë, mund të ndërtojë një faqe interneti edhe nëse nuk ka shumë njohuri apo nuk di gjuhët e programimit.

man-791049_1280

Një Blog është një hapësirë në internet, një faqe e krijuar që përmban artikuj informues rreth një teme të caktuar në një rend kronologjik.

Platformat e Hostimit

Hostimi është Platforma ku do të mbahet faqja jote e Internetit.

website, responsive, creative

Gjithçka që ju pëlqen të bëni ose të shikoni në internet, duke filluar nga artikujt e ndryshëm, faqet, videot, blerjet online, etj, të gjitha mbahen…

Capture651

Kjo platformë në paketat e tyre ofron, Instalim me një klikim të WordPressit (WordPressi do të jetë ndërtuesi i faqes suaj), Certifikatë sigurie falas SSL, ruajtje rezervë të faqes suaj çdo ditë, Suport 24/7, etj…

Capture1111

Një nga platformat më të lira të Hostimit. Ata ofrojnë Domain falas për vitin e parë, Certifikatë sigurie SSL falas dhe 97 ditë garanci të kthimit të lekëve…

Si të Krijosh Falas dhe Lehtësisht Punime Grafike për Rrjetet Sociale në pak Minuta

Artikuj të Tjerë

Disa artikuj të tjerë ndihmues

Të zgjidhni një emër të mirë për faqen tuaj është thelbësore. Emri i faqes është një element kyç. Eshtë përshtypja e parë që kanë njerëzit për faqen tuaj.

Të ndërtoni apo ta kaloni biznesin tuaj online është bërë e domsdoshme në kohët me të cilat po përballemi. Këto janë disa mënyra se si ta ndërtoni atë

Nëse keni një biznes, një kompani, një faqe interneti, apo një produkt do t’ju duhet me patjetër një logo. Pse? Sepse një logo

Një nga strategjitë më efektive të marketingut për të rritur bisnezin tuaj online është të përdorni marketingun me anë të Emailit.

Postimet E fundit

Mendo dhe lexo për ide biznesi
Mëso hapat si ta arrish atë ide biznesi
Vër në veprim hapat e idesë së biznesit
Përpiqu dhe vazhdo derisa t'ia arrish

Solverwp- WordPress Theme and Plugin