laptop, code, programming-2557586.jpg

Çfarë Shfletues Interneti duhet të përdorim?

Disa nga shfletuesit (browserat) e Internetit më të mirë dhe më të sigurt që ne rekomandojmë janë: Brave Browser Në opinionin tonë ky është shfletuesi më i mirë që mund të përdorni për të lundruar në Internet.  Bllokon automatikisht reklamat dhe gjurmimin që bëjnë faqet. I hap faqet 3 apo 6 herë më shpejt se …

Çfarë Shfletues Interneti duhet të përdorim? Read More »

contact us, contact, email-2993000.jpg

Adresa Emaili Alternative përveç Gmail dhe Outlook

Shpesh kur kemi pasur nevojë për një adresë emaili i jemi drejtuar gjigandëve teknologjikë sic jane Gmail që zotërohet nga Google dhe Outlook (ose ish-Hotmail) që zotërohet nga Microsoft. Mirëpo, në internet ka edhe alternativa të tjera që mund te konsideroni për adresën tuaj të emialit. Shërbimet e Google dhe Microsoft me të vërtetë janë …

Adresa Emaili Alternative përveç Gmail dhe Outlook Read More »

Krijo Falas dhe Lehtësisht Punime Grafike për Rrjetet Sociale në pak Minuta

Pothuajse të gjithë njerëzit janë duke lundruar në rrjetet sociale. Ata i gjen në facebook, instagram, TikTok dhe Youtube. Nëse doni që të keni sukses në iniciativën apo biznesin tuaj, nëse keni një faqe në rrjetet sociale apo një kanal në youtube është shumë e rëndësishme që të bëni punime grafike shumë të mira, tërheqëse …

Krijo Falas dhe Lehtësisht Punime Grafike për Rrjetet Sociale në pak Minuta Read More »

Solverwp- WordPress Theme and Plugin