Blog

laptop, code, programming-2557586.jpg

Çfarë Shfletues Interneti duhet të përdorim?

Disa nga shfletuesit (browserat) e Internetit më të mirë dhe më të sigurt që ne rekomandojmë janë: Brave Browser Në opinionin tonë ky është shfletuesi më i mirë që mund të përdorni për të lundruar në Internet.  Bllokon automatikisht reklamat dhe gjurmimin që bëjnë faqet. I hap faqet 3 apo 6 herë më shpejt se …

Çfarë Shfletues Interneti duhet të përdorim? Read More »

Si të filloni një Blog

Çfarë është një Blog? Një Blog është një hapësirë në internet, një faqe e krijuar që përmban artikuj informues rreth një teme të caktuar në një rend kronologjik. Në kohën që jetojmë është bërë shumë e lehtë që të filloni një Blog. Edhe nëse nuk keni fare njohuri për gjuhët e programimit apo nuk keni …

Si të filloni një Blog Read More »

Solverwp- WordPress Theme and Plugin