Pse duhet të keni një Logo

Nëse keni një biznes, një kompani, një faqe interneti, apo një produkt do t’ju duhet me patjetër një logo. Pse? Sepse një logo tërheq vëmëndjen, është identiteti dhe marka e biznesit tuaj, tregon profesionalizëm, ju dallon nga gjithë të tjerët, mbahet mend kollaj, dhe mund të vendoset kudo. Këto janë disa arsye të rëndësishme se […]

Pse duhet të keni një Logo Read More »