Lundrimi në Internet

laptop, code, programming-2557586.jpg

Çfarë Shfletues Interneti duhet të përdorim?

Disa nga shfletuesit (browserat) e Internetit më të mirë dhe më të sigurt që ne rekomandojmë janë: Brave Browser Në opinionin tonë ky është shfletuesi më i mirë që mund të përdorni për të lundruar në Internet.  Bllokon automatikisht reklamat dhe gjurmimin që bëjnë faqet. I hap faqet 3 apo 6 herë më shpejt se …

Çfarë Shfletues Interneti duhet të përdorim? Read More »

Solverwp- WordPress Theme and Plugin