computer, buy, money-1583432.jpg

Si të fitosh para online

Sot ka disa mënyra të mira dhe jo të vështira se si të fitosh para në internet. Disa nga këto janë: 1. Krijo një Faqe ose Blog 2. Bëhu Freelancer 3. Shit në platforma të ndryshme 4. Krijo dhe shit një kurs online 5. Bëhu bashkëpuntor marketingu 6. Krijo një aplikacion 7. Plotëso sondazhe.   1. Krijo […]

Si të fitosh para online Read More »