wordpress, blog, software-5243255.jpg

Plugins të nevojshme për WordPress

Nëse ke një faqe në WordPress do të kesh nevojë të instalosh Plugins, këto janë programe të vogla që instalohen në WordPress për të rritur funksionalitetin e tij. Ato mund ti instaloni duke zgjedhur “Plugins” që ndodhet në menunë në të majtë dhe më pas duke zgjedhur “Add new” kërkoni për to. Pasi ta keni …

Plugins të nevojshme për WordPress Read More »