Deklaratë

Kjo faqe synon të japë informacion të dobishëm për të krijuar dhe përmirësuar faqe interneti. Duke bërë këtë në artikujt  e publikuar do të rekomandojmë mjete, produkte dhe shërbime që mund t’ju nevojiten. Disa, jo të gjitha, nga këto shërbime dhe mjete të rekomanduara në këtë faqe mund të na paguajnë një përqindje nëse do të regjistroheni dhe bëheni klientë të tyre. Ky kompensim na mundëson që të vazhdojmë ende t’ju shërbejmë dhe t’ju ndihmojmë që të krijoni faqen tuaj.

Të gjitha analizimet, opinionet, kërkimet dhe rekomandimet në këtë faqe janë të autorit të saj.

Ne e vlerësojmë besimin tuaj te artikujt dhe materialet që ofrojmë, dhe, përdorimi i shërbimeve që kemi rekomanduar duke klikur linqet e tyre që kemi vendosur do të na ndihmojë të vazhdojmë të japim informacionin më të vlefshëm për ju.

Ne përpiqemi që t’ju japim një informacion të saktë por kjo jo gjithmonë është e mundur. Nëse do ndodhë që të ketë ndonjë mospërputhje, ndiqni detajet që jepen në faqen dhe shërbimin e rekomanduar. Mund të ndodhë që kur vizitoni një faqe dhe shërbim të rekomanduar, mund të shikoni dicka ndryshe. I gjithë informacioni që japim nuk ka garanci dhe ndërkohë që përpiqemi që informacioni që japim të jetë i saktë, është e vështirë që kjo të arrihet gjithmonë kur gjërat ndryshojnë shumë shpejt. Faqja dhe shërbimi i rekomanduar ka informacionin më të saktë.

Nëse keni ndonjë pyetje ju lutemi të na kontaktoni.

Solverwp- WordPress Theme and Plugin