Si të Regjistroheni në DreamHost

DreamHost është një nga platformat më të lira të Hostimit. Ata ofrojnë Domain falas për vitin e parë, certifikatë sigurie SSL falas, instalim me një klikim të Wordpresit, trafik pa kufizim, dhe 97 ditë garanci të kthimit të lekëve nëse ndryshoni mendje.

Shikoni për paketën e duhur për ju dhe klikoni “Sign Up”

Zgjidhni për sa kohë do e bëni pagesën, për një muaj, për një vit ose për tre vite. Gjithashtu, regjistroni domainin tuaj ose vendosni një që e keni blerë më parë diku tjetër.

Vendosni të dhënat e kartës së bankës ose të Paypalit për të bërë pagesën

Vendosni të dhënat e tjera

Më pas, zgjidhni opsionin e parë dhe klikoni “Submit Order” për të bërë porosinë.

Pasi merret porosia do t’ju kërkojë të vendosni një fjalëkalim për llogarinë tuaj në të

Pas vendosjes së fjalëkalimit klikoni për të shkuar te Paneli i Kontrollit. Prisni disa minuta sa të të bëhet gati shërbimi. Më pas instaloni WordPressin, ndërtuesin e Blogut, dhe vendosini një fjalëkalim.

Tani, mund ta aksesoni Blogun tuaj duke shkuar në adresën: www.EmriiBlogutTim.com/wp-admin.

Vizito DreamHost tani

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Solverwp- WordPress Theme and Plugin