Si të Zgjidhni një Emër për Faqen e Webit

Të zgjidhni një emër të mirë për faqen tuaj është thelbësore. Emri i faqes është një element kyç. Eshtë përshtypja e parë që kanë njerëzit për faqen tuaj dhe ka ndikim se në çfarë vendi do të shfaqet në rezultatet e kërkimit në Google. Emri ose adresa e faqes quhet Domain. Si të zgjidhni emrin […]

Si të Zgjidhni një Emër për Faqen e Webit Read More »